Οι «Βίοι Παράλληλοι» , είναι το μουσικό εγχείρημα, δύο παλιών γνώριμων, του Ιωσήφ Πρίντεζη και του Χρήστου Πακιώτη, από την κοινή μουσική διαδρομή τους. Ο Χρήστος Πακιώτης ή αλλιώς Ογδόντα4 είναι rapper, παραγωγός και εικαστικός. Έγινε γνωστός με το καλλιτεχνικό προσωνύμιο Μέγας. O Ιωσήφ Πρίντεζης, παραγωγός, συνθέτης και ερμηνευτής στο crossover σχήμα ΝΤΠ (Νέα Τάξη Πραγμάτων), έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Λίνα Νικολακοπούλου στο αφιέρωμα του Μάρκου Βαμβακάρη και με το Νίκο Κυπουργό.

Το πρώτο τους video clip «Τόνια», παρουσιάστηκε το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου, στον κινηματογράφο Αλκυονίδα, σ’ ένα ιδιαίτερο event με καλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και φίλους του συγκροτήματος. Η «Τόνια» είναι η πρώτη κυκλοφορία του label 5th Season Records για το 2015, που συνεχίζει ακάθεκτα την παραγωγή ποιοτικής μουσικής. Δυναμώστε τα ηχεία και απολαύστε υπεύθυνα:

Ποιά είναι όμως η Τόνια σύμφωνα με τους Βίους Παράλληλους ;
«Η Τόνια είναι σαγηνευτική, μεθυστική όπως το πιο ακριβό απόσταγμα. Πολύπλοκη και δαιδαλώδης, ξέρεις ότι εμφανίστηκε μπροστά σου για να σε καταστρέψει. Οι επίδοξοι μνηστήρες της είναι παντού, στη δουλειά, στο bar, στο δρόμο και δεν είσαι πάντα εκεί. Έχεις γνωρίσει την Τόνια ή όχι ακόμα? Κοίτα γύρω σου, βρες την, γνώρισε την αλλά έχε κατά νου πως ίσως το μετανιώσεις.»
Η μουσική σύνθεση και παραγωγή ανήκει στον Ιωσήφ Πρίντεζη, ενώ τους στίχους έγραψε ο Ογδόντα4. Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Horizon ενώ τη μίξη, το mastering και τα scratches επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κουντούρης (Ανδρείκελος). Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Numberless ενώ οι φωτογραφίες ανήκουν στον Γιάννη Καρνεσιώτη, τη Χρυσαλένα Αντωνοπούλου και την Ιωάννα Αντάρα.

Links:

Το website του συγκροτήματος
www.bioiparallhloi.com

Οι Βίοι Παράλληλοι στα Social Media

https://www.facebook.com/BioiParallhloi

Επικοινωνία & Προώθηση:
www.ActionEsti.gr