Ήρθε ο Μάρτης άρα ήρθε και η άνοιξη. Την άνοιξη ως γνωστόν σκάνε και τα πρώτα μπουμπούκια τα οποία θα δείτε παντού. Όχι μόνο στους αγρούς και στους κήπους αλλά και σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας διοίκησης, στον στρατό, ακόμα και στο (θέε μου σχώραμε) εκκλησιαστικό σώμα. Μπουμπούκια θα δείτε να οδηγούν το ταξί στο οποίο επιβαίνετε, μπουμπούκια θα δείτε στο γήπεδο πληρωμένα από τη διοίκηση να καθοδηγούν τους άλλους ως αγνοί οπαδοί, μπουμπούκια είδαμε και στην μικρή οθόνη αρχικά τηλε-βιβλιο-πωλητές και μετά ως βουλευτές.

Παράλληλα με τα ενήλικα μπουμπούκια, την Κυριακή 9 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, στο “Χυτήριο” σκάνε και τα “Παιδιά Μπουμπούκια”.

Ποιοι: Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) και Ογδόντα4 (Μέγας)
Guest: Σπύρος Γραμμένος
Στα decks θα είναι ο Modes DjMode Christos.
Warm Up: Renegade Instruments

Παιδιά από τα λίγα, ραπάρουν, ροκάρουν και κάνουν ότι μπορούν για να σαγηνέψουν μουσικά το αντίπαλο φύλο, αφού το γυμναστήριο δεν ήταν η πρώτη τους προτεραιότητα!

Ακολουθεί μήνυμα των μπουμπουκιών: “Αγαπητοί φίλοι και ακροατές, σας προτείνουμε να έρθετε. Πέρα από το προφανές, ότι είμαστε πολύ καλοί τραγουδιστές δηλαδή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως πολύ σύντομα θα γίνουμε διάσημοι. Αυτό σημαίνει πως αν έρθετε να στηρίξετε τώρα, αύριο μεθαύριο θα πουλάτε μούρη πως μας προλάβατε όταν ακόμα ήμασταν απλοί και καθημερινοί ανθρώποι. Όχι άνθρωποι, ανθρώποι. Γιατί ανθρώποι είμαστε όλοι μας!”