Ο Σέξπυρ, ο Λάγνης, η Χρύσα Κατσαρίνη, ο Αλέξανδρος Τιτκώβ, ο Μπεμπέκος με τις Παπαρούνες, οι Σέχτα band, ο Τσατσάρας και οι Άνευ Πόρων σε μια παράσταση για όλα τα γούστα!

Με κοινό σημείο την ταπεινοφροσύνη (όση είχε και η Νέα Δημοκρατία το 2007) καθώς και την καταφρόνηση του εγχώριου star system, μια πλειάδα σχεδόν ταλαντούχων και σχεδόν επιτυχημένων καλλιτεχνών, ενώνει τις δυνάμεις της για μια παράσταση δίχως προηγούμενο. Ένα μουσικό βαριετέ που κανείς δεν το βαριέται, καθώς προσφέρει άφθονο κέφι και γέλιο στους παρευρισκομένους. Με κεντρική φιγούρα τον ιδιαίτερο σκηνικά rapper και comedian Σέξπυρ, ξεδιπλώνεται ένας θίασος καλλιτεχνών που μέσα από rock και hip hop μουσικές, ξεδιπλώνει τα μουσικά και άλλα ταλέντα του στους ακροατές που θα παρευρεθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στη Μεθοδία (Κωνσταντινουπόλεως 113 και Αγίου Όρους, Βοτανικός).

Τη σκυτάλη θα πάρουν ακολούθως ο μουσικός comedian “Μπεμπέκος” με τις Παπαρούνες του, ο beatboxer Τσατσάρα από το συγκρότημα Human, ο ραπερ Λάγνης από τους Νέα Τάξη Πραγμάτων μαζί με το ροκ συγκρότημα Άνευ Πόρων. Τη σκηνή διανθίζουν επίσης η πληθωρική κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη και ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Τιτκώβ με το γνωστό μαύρο χιούμορ του. Στα decks και στις προβολές θα είναι ο iPsychos από το Κουρδιστό Πορτοχάλι! Μια παράσταση που αξίζει να παρακολουθήσετε!

 

Πληροφορίες:
Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2015
«Ταπεινοί και Καταφρονεμένοι» στη Μεθοδία
Είσοδος : 8 ευρώ με μπύρα
Ώρα έναρξης : 21.30

Μουσική σκηνή Μεθοδία
Κωνσταντινουπόλεως 113 και Άγιου Όρους 15
Βοτανικός – Γκάζι (πλησίον Μετρό Κεραμεικού)
Τηλ.: 2103458605