ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ TO JAMJAR

Προς όλους τους ταλαντούχους δημιουργούς, designers, χειροτέχνες & παραγωγούς και ιδιοκτήτες καταστημάτων χειροποίητων προϊόντων

To jamjar.gr το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στην αφρόκρεμα των ελληνικών χειροποίητων προϊόντων, έρχεται στη Σύρο με σκοπό να ανακαλύψει τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς, designers, χειροτέχνες & παραγωγούς του νησιού!

Τι κάνουμε: Το jamjar είναι πλατφόρμα αγοράς και πώλησης, ένα online marketplace το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πιο ταλαντούχους Έλληνες δημιουργούς να προβάλλουν, να προωθήσουν και να πουλήσουν τη δουλειά τους online εύκολα και νόμιμα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το δικό τους eshop, επωμιζόμενοι τα κόστη έναρξης, συντήρησης και προώθησής του.

Πώς δουλεύει

Οι δημιουργοί μας, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, απολαμβάνουν την υποστήριξη του jamjar σε όλα τα επίπεδα και έτσι, αυξάνουν τις πωλήσεις τους online χωρίς να χρειάζεται να αγχώνονται για τίποτε άλλο, παρά μόνο για τα προϊόντα τους! Όπως σημειώνουμε και στην πλατφόρμα μας, απλά τα φτιάχνουν, τα στέλνουν & πληρώνονται!

Συγκεκριμένα ξεκινώντας τη συνεργασία μας, ο δημιουργός αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα και στο δικό του jamjar page και μπορεί να αναρτήσει όσους κωδικούς/προϊόντα επιθυμεί. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες του δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου και σύμφωνες με τις προδιαγραφές μας και δεν έχει ο ίδιος σχετική υποστήριξη, μπορούμε να παραλάβουμε τις δημιουργίες του από το εργαστήριό του, να τις φωτογραφίσουμε και να τις αποστείλουμε ξανά σε αυτόν. Αν, επίσης, δεν έχει χρόνο ή αν χρειάζεται λίγη βοήθεια στην αρχή, μπορούμε πέραν της φωτογράφισης ν’ αναρτήσουμε και τους πρώτους κωδικούς στο jamjar page του. Στη συνέχεια η ομάδα του jamjar είναι υπεύθυνη για την προώθηση των δημιουργιών του, τη διαχείριση παραγγελιών &, συναλλαγών, αλλά και την παρακολούθηση & εκτέλεση αποστολών, παραδόσεων & επιστροφών!

Σε απλά βήματα & με την έναρξη της συνεργασίας:

Φωτογραφίζουμε & αναρτούμε τα προϊόντα του δημιουργού στο marketplace του jamjar.
Τα προβάλλουμε και τα προωθούμε online με όλα μας τα Μέσα (διαφήμιση, email marketing – newsletters, Social media, digital ενέργειες marketing)
Βρίσκουμε πελάτες που ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν
Τα αγοράζουμε από εκείνον & τους τα πουλάμε εκδίδοντας τα απαραίτητα παραστατικά.
Ο δημιουργός τα στέλνει εκ μέρους μας στους πελάτες με δική μας χρέωση μέσω Speedex.
Τον εξοφλούμε για όλες τις παραγγελίες του μήνα στις πρώτες πέντε εργάσιμες του επόμενου!
Θα είναι, έτσι, μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχθούμε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου την Τετάρτη στις 14 Ιουνίου στις 18:30 . Σκοπός μας να σας παρουσιάσουμε το jamjar.gr και τις υπηρεσίες που προσφέρει και να σας εξηγήσουμε από κοντά πώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε και να πουλήσετε τη δουλειά σας online εύκολα, νόμιμα και αποτελεσματικά και χωρίς να χρειάζεστε το δικό σας eshop.

Προσφέρεται καφές και finger food – Είσοδος Δωρεάν.

Με εκτίμηση,

Εύα Επιτροπάκη & Βέρα Παπαγγελοπούλου

Συνιδρύτριες του jamjar.gr