Με έναν τραγούδι αναφορά στην πατρική φιγούρα, υποδέχθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης με τους συνεργάτες του, την Ημέρα του Πατέρα και η υποδοχή ήταν θερμή.

Η παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα συνέπεσε με την παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, και ποιος τρόπος καλύτερος για να τον υποδεχθεί το ανανεωμένο Family the Label, παρά με το νέο video clip «Μπαμπά».

Οι fans το αγάπησαν από την πρώτη στιγμή, φτάνοντας σε λιγότερο από 24 ώρες τις 15 χιλιάδες προβολές στο Youtube. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστό site δήλωσε:

“…Η ιδέα γεννήθηκε πολύ φυσιολογικά μέσα από το νέο ρόλο που μου χάρισε η πατρότητα και διαμορφώθηκε πολύ γρήγορα παίρνοντας σάρκα και οστά με στίχους και λόγια που έγραψα πάνω σε μια πολύ όμορφη και τρυφερή μουσική που έφτιαξε ο Μιχάλης Παπαθανασίου…”

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του project, επανασυστήνονται στο ευρύ κοινό δύο μέλη από το νέο FAMILY The Label: Destro  και Obi Omah.  Στο video clip ο πρωταγωνιστής NiVO, βυθίζεται μέσα στις σκέψεις του, ξαπλωμένος στον καναπέ ενός σκοτεινού αλλά πολύ ιδιαίτερου δωματίου, γεμάτο από προσωπικά αντικείμενα, memorabilia, φωτογραφίες, βιβλία και άλλα.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Χρήστος Νεμποτάκης (Nebo Vision) ο οποίος καταγράφει με αργό κινηματογραφικό τρόπο όλα αυτά τα συναισθήματα ενώ ο πρωταγωνιστής πλέον περιφέρεται στο χώρο ψάχνοντας στα συρτάρια του δωματίου ξεφυλλίζοντας βιβλία και φωτογραφικά albums, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του.

Στο artwork του εξωφύλλου απεικονίζονται οι πατέρες του ΝiVO και του Μιχάλη Παπαθανασίου.To Art Direction έχει επιμεληθεί η Μαρίλυ Μαμμή, η οποία είναι η label manager του FAMILY The Label. Το τραγούδι θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες, ενώ το official video clip στο YouTube θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών. Μία ιστορία που συγκινεί και αγγίζει, αφιερωμένη σε όλους τους άνδρες που τιμούν τον τίτλο του “Μπαμπά”.