Διοργάνωση Εκδηλώσεων | Events Management

1. ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Έχοντας φέρει εις πέρας μεγάλα πολιτιστικά festival με πιο γνωστό το “Φεστιβάλ δήμου Αμαρουσίου” παράγοντας 20 μεγάλες εκδηλώσεις σε 23 ημέρες.

2. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Έχοντας στις αποσκευές μας εμπειρία 150 και πλέον συναυλιών, η Action Εστί είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας στη διοργάνωση συναυλιών.

3. ΘΕΑΤΡΟ

Τραγωδία. Κωμωδία. Δράμα. Μιούζικαλ. Χοροθέατρο. Επιθεώρηση. Σάτιρα. Φάρσα. Όπως και αν λέγεται, μπορείτε να στηριχτείτε πάνω μας.

4. STAND UP COMEDY

Χίούμορ: μία σοβαρή υπόθεση. Έχοντας ήδη διοργανώσει δύο “Stand Up Comedy All Stars”  φροντίζουμε έτσι ώστε να γελάσει καλά και ο πρώτος και ο τελευταίος!

5. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Από αίθουσες περάσαμε στα ολοκληρωμένα webinars σε online πλατφόρμες! Ομιλητές και κοινό, ετοιμάστε τα μικρόφωνα σας και τα ακουστικά σας. Αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Διαχείριση & Εκπροσώπηση Καλλιτεχνών |
Artist Management & Representation

 • Επικοινωνία

  Είναι η τέχνη σας ένα δώρο σε αυτό τον κόσμο; Αν ναι, τότε θα γνωρίζετε πως κάθε δώρο πέρα από το περιεχόμενο του, εμπεριέχεται σε μία όμορφη συσκευασία. Αφήστε μας να αναλάβουμε το packaging..!

 • Στρατηγική στοχοθεσία

  Που είμαστε; Που πάμε; Ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος να πάμε εκεί;  Δεν θέλει κόπο.. θέλει τρόπο. Και όταν υπάρχει θέληση, ο τρόπος βρίσκεται. Βήμα βήμα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την εξέλιξη της καλλιτεχνικής σας καριέρας.

 • Ζωντανές Εμφανίσεις

  Κάθε χώρος έχει και τη δική του σημειολογία και τη δική του ενέργεια. Πες μου που “παίζεις” για να σου πω ποιος / ποια είσαι; Αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό και τη διαχείριση του πρόγραμμα εμφανίσεων σας καθώς και την επικοινωνία.

 • Εκπροσώπηση

  Ερχόμαστε σε επαφή με αγοραστές εκδηλώσεων (διοργανωτές, festival, επιχειρήσεις εστίασης και δήμους) αναλαμβάνοντας την εμπορική σας εκπροσώπηση. Εσείς ασχοληθείτε με την τέχνη σας…

 • Merchandise

  Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των προϊόντων σας από την πρώτα βήματα του σχεδιασμού – branding έως την επικοινωνία μέσω όλων των διαθέσιμων οδών. Συντονισμός της διαδικασίας, οργάνωση των παραγγελιών, εκτέλεση των πωλήσεων.

Εκδηλώσεις | Events

Music Videos Promoted by Action Εστί

Είπαν για εμάς | Testimonials

Υπέροχη συνεργασία, με συνέπεια και τιμιότητα. Στα εκτός έδρας δωρεάν σεμινάρια στις νέες τάσεις του Trap με την γνώση του Χρήστου Λάγνη Πανοηλία.
Ανδριάνα Μπάμπαλη, Τραγουδίστρια
Η ομάδα που θα πιστέψει στο όραμα σου. Η ομάδα που χρειάζεσαι!
Τον γνώρισα ως μουσικό γεμάτο πάθος και ταλέντο. Τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και η δουλειά του σε επίπεδο διοργάνωσης εκδηλώσεων μαζί με την ακατάπαυστη ανησυχία του να είναι όλα τέλεια και ωραία. Άξιος εστί.
Χρήστος Καρυώτης, Επικοινωνία & Δημόσιες σχέσεις
Συγχαρητήρια στην ομάδα της εταιρείας ACTION ΕΣΤΙ για τα projects που αναλαμβάνει και την κοινωνική προσφορά που ενσωματώνει σε πολλά από αυτά.
Κωνσταντίνος Πλατής , Ιδιοκτήτης Theatromania.gr
Action Εστί: Μια συνεργασία που θυμίζει μια παρέα φίλων, που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, με κοινούς στόχους και όνειρα που εκφράζονται μέσω της Τέχνης. Ευχαριστώ πολύ για το support σας και που κάνετε κάθε μας καλλιτεχνικό βήμα μια διασκεδαστική και «No Stress» εμπειρία!
Από τους πιο άξιους και αγαπημένους μας συνεργάτες. Άξιος τόσο επαγγελματικά, όσο και πνευματικά.
Νίκος Μιχαλοδημητράκης, Ιδιοκτήτης MD Recording Studios
Ήταν, είναι και θα είναι από τους αξιόπιστους, συνεπείς και τίμιους. Ό,τι κάνει είναι από καρδιάς και το αποτέλεσμα πάντα μιλάει από μόνο του. PS: Επειδή με διακατέχει ένα πράγμα που λέγεται ειλικρίνεια αν τον πετύχετε στην σκηνή να λέει ανέκδοτα πάρτε του το μικρόφωνο πλιζζζζζζζ.
Άξιον το «Αction Εστί»! Άξιοι πρεσβευτές του ελληνικού πολιτισμού και εξαιρετικά παιδιά!
Ελπίδα Γαδ, Τραγουδοποιός
Ο Χρήστος είναι άνθρωπος που ακροβατεί ανάμεσα στις ιδιότητες του καλλιτέχνη, μάνατζερ, φιλάνθρωπου και ταξιδιώτη. Έχει δώσει και έχει πολλά να δώσει. Τιμή και χαρά να είναι φίλος και συνεργάτης.
Βαγγέλης Dj Rico Σερίφης, Μουσικός Παραγωγός & DJ
Ευχαριστώ θερμά για την υπέροχη συνεργασία που έχω μαζί σας. Χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Action Εστί και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα επαγγελματικά αποτελέσματα που απέκτησα από αυτήν την εταιρεία. Για μένα, είστε η ομάδα που ξέρει τι πραγματικά χρειάζεται ένας καλλιτέχνης. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Ας πάμε για περισσότερα.!! Vamos.
Είσαι μόνος και αβοήθητος; Αποκλεισμένος στην άλλη άκρη του κόσμου; (στο Μεξικό πχ για να πάρουμε τυχαία ένα μέρος). Πιστεύεις πως όλα πια τελείωσαν; Ο σούπερ ήρωας μαχητής της Action Εστί προσγειώνεται μπροστά σου! Τινάζει την μπέρτα του. Τεντώνεται και σε προσκαλεί να τον ακολουθήσεις! Τώρα όλα είναι δυνατά! ΠΑΜΕ!
Στέλλα Παππά, Τραγουδοποιός

Our new website

www.Artist-Management.gr

Δημοσιευτήκαμε εδώ | Posted here

Πελάτες μας | Clients

Χάρτης Εκδηλώσεων |  Event Map

Μίλησε μας | Contact us