Ποιοι Είμαστε;

Κεντρικό πρόσωπο της Action Εστί είναι ο Χρήστος Πανοηλίας.

Η ακαδημαϊκή του εκπαίδευση περιλαμβάνει πτυχίο του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master in Business Administration με κατεύθυνση το Marketing από το Nottingham Trent University. Παράλληλα απέκτησε πιστοποιήσεις και diplomas στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα: Event Management, Social Media Marketing, Media Planning, Project Management, Public Relations και Life Coaching.

Στον επαγγελματικό στίβο η πορεία του περιλαμβάνει εργασία σε γνωστές εταιρίες στα ακόλουθα τμήματα: Marketing, Δημοσίες Σχέσεις, Πωλήσεις, Οικονομικό και Web Development. Παράλληλα έχει εργαστεί ως αρθρογράφος και reporter σε μουσικά και ενημερωτικά sites καθώς επίσης και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Στο καλλιτεχνικό μέτωπο, ο Χρήστος Πανοηλίας  είναι ενεργός στιχουργός και ερμηνευτής και χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Λάγνης. Δημιούργησε μαζί με τον Ιωσήφ Πρίντεζη το 1998 το hip hop συγκρότημα Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ. Εμφανιστήκε σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ καθώς και στα τηλεοπτικά κανάλια (ANT1, Alpha, Σκάι, Mad, MTV). Για μία σεζόν υπήρξε συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Υο! ΜΤV Raps» όπως επίσης και παρουσιαστής των κορυφαίων συναυλιακών γεγονότων. Το 2012 του απονεμήθηκε χρυσός και πλατινένιος δίσκος από τη συμμετοχή του στο δίσκο «Stavento – Μια φορά και έναν καιρό».  Στην 17χρονη καριέρα του στο χώρο της μουσικής έχει συγκεντρωτικά:

  • Συμμετοχή σε 17 δισκογραφικές δουλειές. Τρεις εκ των οποίων ανήκουν στους 30 καλύτερους δίσκους του ελληνικού hip hop, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού «Οξύ».
  • Συμμετοχή σε περισσότερες από 350 συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • 13 videoclip, δύο εκ των οποίων ανακηρύχθηκαν “MTV clip of the Week”
  • Περισσότερα από 5.000.000 views στο Youtube
  • Fan Page στο Facebook με 20.000+ θαυμαστές
  • Περισσότερες από 150+ συνεντεύξεις σε τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, sites και blogs.
  • Περισσότερα από 200 video στο Youtube με τραγούδια του, συναυλιακά αποσπάσματα και συνεντεύξεις.

Γύρω από τον Χρήστο Πανοηλία συντονίζεται μια ομάδα εξαίρετων επαγγελματιών, στο χώρο της επικοινωνίας, της εικόνας και του ήχου.

Όραμά μας:


Μία Ελλάδα με περισσότερη τέχνη, έκφραση και δημιουργία

Αποστολή μας

Προώθηση και επικοινωνία, καλλιτεχνών και παραστάσεων που μας εμπνέουν.

Ακαδημαϊκή Κατάρτιση

Σημασία δεν έχει να ξέρεις μόνο ΠΩΣ γίνονται τα πράγματα, σημασία έχει να ξέρεις το ΓΙΑΤΙ...

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ MARKETING

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ενσωματώσουμε όλες τις γνώσεις μας στο έργο σας έτσι ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Εμπειρία στο χώρο

Για περισσότερα από 15 χρόνια βρισκόμαστε στο χώρο των διοργανώσεων εκδηλώσεων

Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Με περισσότερες από 100 παραγωγές στις αποσκευές μας, η Action Εστί είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας για να φέρει εις πέρας το ανατιθέμενο έργο.

Kαλλιτεχνικό υπόβαθρο

Έχει να κάνει πρώτα με την αισθητική μας και μετά με τα χρήματα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Έχουμε όλοι ακούσει τη λέξη “μανατζαραίοι”. Και ναι, έχει αρνητική χροιά. Γιατί είναι άνθρωποι που δεν τους απασχολεί η τέχνη αλλά το πορτοφόλι. Με τους “μανατζαραίους” ουδεμία σχέση έχουμε!
Το μουσικό σας αποτύπωμα θα αφήσει Ιστορία, Θρησκευτικά και ίσως “Εμείς και ο Κόσμος” στο μουσικό μας γίγνεσθαι!
Σεξπυρ, Performer
..Καλλιτέχνης με ευαισθησία και σεβασμό σε οτιδήποτε καταπιάνεται. Εχεί το προτέρημα της οργάνωσης, της ειλικρίνειας και της συνέπειας που απαιτεί οποιαδήποτε ιδέα για να πραγματοποιηθεί! Και μην ξεχνάμε πως είναι νησιώτης αρα άνθρωπος αλέγκρο, παιδί του ανέμου και της κίνησης..
Βασιλική Καρακώστα, Τραγουδίστρια
Ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο στην επικοινωνία.
Πάλι ευλογώ τα γενιά μου πλαγίως..
Διονύσης Μπουγάς, CEO Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ
“Action Εστί”? Εγώ θα έλεγα “άξια πολύ”.! Μια εταιρεία που μας εντυπωσίασε από την πρώτη ημέρα την γνωρίσαμε. Αποτελεσματική, με υπέροχες ιδέες που γίνονται εύκολα πράξη. Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, οι οποίες χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό και δημιουργικότητα.
Γιώργος Σολάρης, CEO of the site Cyclades24.gr