Ο Πειραιάς υποδέχεται στο Βεάκειο Θέατρο, μια All Star παράσταση με τη νέα γενιά κωμικών ταλέντων αλλά και με βετεράνους που γνωρίζουν τα μυστικά του καλού αστείου.

Το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, παρουσιάζει στις 18 Ιουλίου, έναν μίνι μαραθώνιο stand up comedy με καταξιωμένους καλλιτέχνες του είδους! Μια παράσταση για τα 5 χρόνια λειτουργίας του Comedy Lab, του οποίου το κανάλι είναι το πρώτο σε subscribers στην Ελλάδα (440.000 εγγραφές) και το μεγαλύτερο κανάλι κωμωδίας στο ελληνικό διαδίκτυο! Μια τεράστια επιτυχία που οφείλεται στο γεγονός πως ενώ συγκεντρώνει όλα τα καταξιωμένα πρόσωπα του χώρου, συνεργάζεται και αναδεικνύει συνεχώς νέους δημιουργούς.

Στην σκηνή εμφανίζονται:

Γιώργος Χατζηπαύλου – γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στις εκπομπές «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια», φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τις παραστάσεις του «Σχεδόν Σαράντα» στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Σίλας Σεραφείμ – Μπορούμε να πούμε πως έφερε το stand up Comedy στην Ελλάδα. Γνωστός από τις εκπομπές «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια», συνέχισε την επιτυχία μέσω των διαδικτυακών εκπομπών «Στο μυαλό του Σίλα» καθώς και με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις όπως το «50 Αποχρώσεις του Greek».

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας – Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας έχει καταφέρει να τους βάλει όλους στην κουζίνα με την εκπομπή του «Μαλιάτσης Cooking» θα είναι εκεί και αυτός.

Διονύσης Ατζαράκης – Ο Διονύσης Ατζαράκης όπως τον ξέρετε από την τηλεοπτική σειρά «Cineλθετε» στο ΣΚΑΙ και πρώην παρουσιαστής του «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον μίνι μαραθώνιο στο Βεάκειο.

Mikeius – Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον μυστηριώδη τύπου που δημιούργησε το θρυλικό «ΜΠΡΑΦ» και συνεχίζει την επιτυχία του με την εκπομπή «ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ» και αλλεπάλληλες ζωντανές εμφανίσεις.

Δημήτρης Δημοπούλος – Ο παλιός, καλός και ακαδημαϊκός Δημήτρης Δημόπουλος γνωστός σε όλους από την παράσταση του «Αντί διδακτορικού» θα είναι και αυτός εκεί οπλισμένος με το χιούμορ του.

Χρύσα Κατσαρίνη – Γνωστή από τις αλλεπάλληλες ζωντανές εμφανίσεις της στο αθηναϊκό κοινό, συνεχίζει την εκπομπή της «ΧΙΚ» στο διαδίκτυο και μένει πάντα στην επικαιρότητα!

Αριστοτέλης Ρήγας – Ο Αριστοτέλης Ρήγας, με το γιουκαλίλι του, γνώριμος από το one man show «Musicomedy» δεν θα μπορύσε να λείπει!

Μια All Star παράσταση με τη νέα γενιά κωμικών ταλέντων αλλά και με βετεράνους που γνωρίζουν τα μυστικά του καλού αστείου. Σίγουρο γέλιο για περισσότερες από δύο ώρες με τους καλύτερους του είδους. Μην το χάσετε!

Πληροφορίες:
Που: Βεάκειο Θέατρο, Προφήτης Ηλίας, Πειραιάς
Ημερομηνία: Δευτέρα 18 Ιούλιου
Ώρα έναρξης: 21:30 μμ
Διάρκεια παράστασης : 120 λεπτά και κάτι!
Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 8€ (προπώληση Viva.gr και εκδοτήρια Θεάτρου).
Πρόσβαση με ΜΜΜ: Από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά τα λεωφορεία 915 και 904
Προπώληση Εισιτηρίων: Στο link http://bit.ly/29akBAn | Στα εκδοτήρια του θεάτρου, στα βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, στα Public, Seven Spots, ΙΑΝOS, Reload Stores, Media Markt.

Event στο Facebook:
https://www.facebook.com/events/1091791000878601/

Διοργάνωση και Επικοινωνία:
http://www.ActionEsti.gr/
https://www.facebook.com/ActionEstiPage