Υπηρεσίες Artist Management

Social Media for Artists | Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για Καλλιτέχνες

Κάνουμε walkthrough στους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς σας, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Βελτιστοποιούμε τα online κανάλια σας και προχωράμε σε ενέργειες εξέλιξης. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το πλάνο αναρτήσεων, κάνουμε διαχείριση και ανάλυση στοιχείων με στόχο το την ανάπτυξη οργανικού follower growth. Αύξηση views και streams μέσα από στοχευμένες προωθητικές ενέργειες.

 

Image Making and Personal Storytelling | Διαχείριση Εικόνας και Προσωπικό Αφήγημα

Στα πλαίσια μίας σειράς συναντήσεων 1 προς 1, εξερευνούμε εκ βαθέων την καλλιτεχνική και προσωπική σας ιστορία. Αποδομούμε και ανασυγκροτούμε την καλλιτεχνική σας εικόνα. Συζητάμε το όραμα και την δική σας αποστολή στον χώρο. Συγγράφουμε με μοναδικό τρόπο, την προσωπική σας καλλιτεχνική ιστορία έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε την μοναδικότητα σας και να επιτύχουμε την ευθυγράμμιση με το κοινό σας (target group).

 

Live Streaming Event Management | Διοργάνωση Διαδικτυακών Εκδηλώσεων

Βρίσκουμε μοναδικά concept για να ξεχωρίσει η διαδικτυακή σας εκδήλωση. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωτική διαχείριση της, ξεκινώντας από το concept και σταδιακά προχωρώντας στον σχεδιασμό της ροής της εκδήλωσης.  Ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσδιορίζουμε την κατάλληλη live streaming πλατφόρμα. Συνεχίζουμε με την επικοινωνιακή υποστήριξη του εγχειρήματος και φροντίζουμε όλη αυτή η εκδήλωση να ρευστοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Digital Marketing and Promotion | Υπηρεσίες Ψηφιακού Marketing και Προώθησης 

Εσείς δημιουργείτε ενώ εμείς ενημερώνουμε τον κόσμο για το καλλιτεχνικό σας έργο και τα νέα σας. Τα δελτία τύπου μας καταδεικνύουν επαγγελματικού επιπέδου κειμενογραφία καθώς αποστέλλονται στον τύπο και στο διαδίκτυο, σε περισσότερες από 400 σχετικές επαφές. Websites, ραδιόφωνο, τηλεόραση.. οι επαφές μας περιμένουν τα νέα σας!

 

Crowdfunding Campaigns | Καμπάνια Χρηματοδότησης από το πλήθος

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για ρευστότητα, καθώς παράλληλα επιτυγχάνουμε τη σύνδεση με παλιούς και νέους ακόλουθους. Σχεδιάζουμε την προσωπική σας καμπάνια με φαντασία και αυθεντικότητα, και δημιουργούμε ένα πλάνο με τις ιδανικές προωθητικές ενέργειες. Δημιουργούμε και ονοματίζουμε πρωτότυπα πακέτα ανταλλακτικών παροχών που θα ωθήσουν τους θαυμαστές σας να χρηματοδοτήσουν το σκοπό σας.

Συνεργαστήκαμε με:

Είσαι έτοιμος να ανέβεις επίπεδο;
Συμπλήρωσε την φόρμα για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.