Υπηρεσίες Artist Management

Communication Management and Representation| Διαχείριση Επικοινωνίας και Αντιπροσώπιση

Mας καθοδηγείτε σχετικά με τα χαρακτηριστικά του καλλιτεχνικού profile σας και ετοιμάζουμε μαζί την στρατηγική επικοινωνίας με την οποία θα προσεγγίσουμε το κοινό. Στην συνέχεια δημιουργούμε δελτία τύπου παρουσίασης των δικών σας επερχόμενων project και τα αποστέλλουμε στα κατάλληλα μέσα μαζικής επικοινωνίας με κριτήρια την έκταση των συνδρομητών τους, τα ενδιαφέροντα που καλύπτουν και το ύφος τους.

Image Making and Social Media Management| Διαχείριση Εικόνας και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Σας προσφέρουμε πλήρης ή μερική καθοδήγηση για αναρτήσεις στις διαδυκτιακές πλατφόρμες όπου είστε ενεργοί (Facebook. Instagram, Twitter κτλ.). Παρακολουθούμε και αναλύουμε τα στατιστικά στοιχεία αυτών και στοχεύουμε σε ένα οργανικό follower growth το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί μέσω διαφημίσεων και επικοινωνίας σε κάθε βήμα.

Concert and Booking Management| Διαχείριση Εμφανίσεων και Κρατήσεων

Η οργάνωση, η αξιολόγηση, η διαχείριση και η σωστή επικοινωνία των events χρειάζονται χρόνο και ενέργεια. Ως Action Εστί αναλαμβάνουμε να διαθέσουμε το χρόνο και την εμπειρία μας στη διάθεση των καλλιτεχνών μας, επιβλέποντας τη διαδικασία από την αρχική πρόταση μέχρι και την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Commercial Representation and Management| Εμπορική Εκπροσώπηση

Διαχωρίζουμε δύο επίπεδα:

1ο επίπεδο
Ανάπτυξη προτάσεων για εμφανίσεις ή δίνουμε ζωή σε μία ιδέα που έχετε ήδη κατά νου. Αφού δημιουργήσουμε την κατάλληλη «ιστορία» γύρω από το θέμα σας, προχωράμε σε αποστολή των προτάσεων εμφανίσεων είτε σε festival και δήμους είτε σε clubs, beach bars και ιδιωτικούς χώρους εστίασης ανάλογα με αυτό που σας ταιριάζει.

2ο επίπεδο
Βρίσκουμε τα χαρακτηριστικά στοιχεία σας αναδυκνείουν και συντάσσουμε μία λίστα εταιριών με τις οποίες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σχέσεις αμοιβαίας πρόσθεσης αξίας μέσα στα πλαίσια αλληλοσεβασμού.

 

Merchandise Management| Προϊοντική Διαχείριση

Αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για να βρούμε εμπνευσμένους graphic designers που θα αναδείξουν κάθε καλλιτεχνική προσωπικότητα. Αφού αξιολογηθούν τα σχέδια από κοινού, κάνουμε launch στις απαραίτητες πλατφόρμες και μπαίνει η δική σας σφραγίδα. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των παραγγελιών και των πωλήσεων.

Θα ήθελες να συζητήσουμε για το ενδεχόμενο συνεργασίας;

Συνεργαστήκαμε με: